Ιστοσελίδα - Τιμές

Ιστοσελίδα τιμές και υπολογισμός κόστους

Ιστοσελίδα τιμές

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολεί αυτόν που θέλει να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα,  είναι το κόστος ιστοσελίδας Δηλαδή το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας από την αρχή έως την ολοκλήρωσή της. Υπάρχουν πολλές εταιρείες και ελεύθεροι  επαγγελματίες που ασχολούνται με την  κατασκευή ιστοσελίδων,. Επιπλέον όλοι διαθέτουν διαφορετικές πολιτικές κοστολόγησης και τιμολόγησης των υπηρεσιών τους.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα διαφορετικών τιμών και πολιτικών τιμολόγησης, ο ενδιαφερόμενος βρίσκετε αντιμέτωπος με ένα χάος, τιμών και προσφορών για κατασκευή ιστοσελίδας, με αποτέλεσμα συχνά να κάνει λάθος επιλογές και να πληρώνει μια ιστοσελίδα δύο φορές. Την πρώτη πολύ ακριβά, την δεύτερη συνήθως ποιό συνετά και φθηνά. Σκοπός μου όσον αφορά την Websitepro, είναι να κάνω όσο το δυνατό ποιο ξεκάθαρη την επιλογή σε αυτόν που θέλει να φτιάξει μια ιστοσελίδα και να προσδιορίσει με ακρίβεια το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας του.

Κατασκευή ιστοσελίδας τιμές

Η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι ένα κόστος εφάπαξ και περιλαμβάνει την εγγραφή κώδικα, την δημιουργία εικαστικών, λειτουργιών, και υποδομή S.E.O για την μελλοντική προώθηση της ιστοσελίδας. Στην ουσία είναι η κατασκευή αρχείων που θα τοποθετηθούν σε έναν Server (Hosting – Φιλοξενία) ώστε χτυπώντας ένα Domain Name να εμφανίζονται με την μορφή ιστοσελίδας.

Στην περίπτωση δυναμικής ιστοσελίδας ή E-shop θα χρησιμοποιηθούν πλατφόρμες ειδικές που υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες π.χ Joomla, WordPress, OsCommerce,. Virtuemart, Woocommerce, Drupal, και άλλες τις οποίες δεν αναφέρω τώρα για να μην σας κουράσω με τεχνικές λεπτομέρειες. Για όλα αυτά τα εργαλεία και την διάδραση μεταξύ, χρήστη – επισκέπτη, θα στηθεί καιμία ή περισσότερες βάση δεδομένων που θα αποθηκεύει δεδομένα.

Domain Name

Η κατοχύρωση του ονόματος είναι μια υπηρεσία με την μορφή συνδρομής. Πληρώνεται δηλαδή κάθε χρόνο ή 2 χρόνια. Βέβαια έχετε το δικαίωμα να προπληρώσετε αυτήν την υπηρεσία για όσο εσείς επιθυμείτε πέραν των 2 ετών. Κάνει καλό και στην αξιολόγησή μας από τις μηχανές αναζήτησης.

Ιστοσελίδα κόστος κατασκευής

Ιστοσελίδα τιμές και ανάλυση για το τι πληρώνεται και κάθε πότε πληρώνετε. Οι τιμές ιστοσελίδας διαμορφώνονται ανάλογα με τον τύπο της ιστοσελίδας που θέλετε να κατασκευάσετε, και την ανάγκη υποστήριξης ή προώθησης της ιστοσελίδας σας. Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να σας αναλύσουμε τις τιμές ιστοσελίδας και τι περιλαμβάνουν.

Hosting φιλοξενία ιστοσελίδας

Αφού έχουμε κατοχυρώσει ένα όνομα για την ιστοσελίδα μας, στην συνέχεια θα πρέπει να ενοικιάσουμε έναν Server στον οποίο θα φιλοξενηθούν τα αρχεία της. Με αυτόν τον τρόπο όταν κάποιος καλεί το Domain Name μας, αυτόματα θα κατευθύνετε στον Server που θα φιλοξενεί τα αρχεία και ο φυλλομετρητής (Browser: Chrome, Mozilla, Opera, Safari, Internet Explorer) αναλαμβάνει να μεταγλωττίσει τα αρχεία και να προβληθεί η ιστοσελίδα μας. Αυτή η φιλοξενία ονομάζετε Hosting και είναι συνδρομητική υπηρεσία.

Οι τιμές είναι ανάλογες της χωριτικότητας του Server, αν διαθέτει βάση δεδομένων, αν είναι σε Ελληνικό Server, πόσα email accounts προσφέρει, μια σειρά από διάφορα εργαλεία ή παροχές, αλλά το σημαντικότερο είναι η υποστήριξη. Κορυφαία εταιρεία στον χώρο και ειδικά στην υποστήριξη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, είναι η Top Host. Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Κατασκευή ιστοσελίδας επιλογή και υποστήριξη

Κατασκευή ιστοσελίδας από τον πιτσιρικά της γειτονιάς που είναι και «Hacker»;

Μήπως από τον ξάδερφο που είχε φτιάξει ένα Free Site και στον κουμπάρο;

Μήπως από την εταιρεία που είναι τεράστια στον χώρο, έχει «ιδιόκτητα κτήρια» και φτιάχνει ιστοσελίδες από 3.000 € και άνω;

Προσοχή επιλέξτε ψύχραιμα τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας σας. Δεν μπορείτε να περιμένετε επαγγελματικές υπηρεσίες από ερασιτέχνες, ούτε να παρακαλάτε την εταιρεία «κολοσσό» που της ακουμπήσατε 3.000 € να σας δώσει σημασία. Καθημερινά ακούμε από πελάτες να μας διηγούνται απίστευτες ιστορίες κατασκευής αποτυχημένων ιστοσελίδων, από τις παραπάνω περιπτώσεις. Επιλέξτε βλέποντας την δουλειά του καθενός και αν είναι δυνατό ρωτήστε τους πελάτες του.

Κρίνετε την μετέπειτα επικοινωνία και συνεργασία με τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας σας, από την συμπεριφορά του, την ανταπόκριση στα αιτήματά σας, και την αγάπη του για αυτό που κάνει. Οι μεγάλες υποσχέσεις, η ελάχιστη πληροφόρηση, η υπεροψία για τον όνομα και το Prestige της εταιρείας του, είναι δείγματα για αυτό που θα ακολουθήσει, κρυφά κόστη, έλλειψη επικοινωνίας ως αδιαφορία, δηλαδή αποτυχία!

Για τους λόγους αυτούς αποφασίσαμε πέρα από την ενημέρωση, να φτιάξουμε ένα εργαλείο υπολογισμού του κόστους της ιστοσελίδας που θέλετε να κατασκευάσετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες και πάρτε μια εικόνα για το κόστος της ιστοσελίδας σας. Είμαστε βέβαια στην διάθεσή σας, για να σας δώσουμε επιπλέον πληροφόρηση για οποιαδήποτε έχει να κάνει με το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας σας.