Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δημοσιεύουν τις εικόνες τους στο Instagram. Ταυτόχρονα υπάρχουν πολλά plugins που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε τη ροή του Instagram στην ιστοσελίδα σας.

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε να δημοσιεύσετε από το WordPress στο Instagram; 

Η μετάβαση από το WordPress στο Instagram είναι ίσως κάτι που θέλετε να κάνετε όχι μόνο για να αυξήσετε την εμβέλεια του ιστολογίου σας αλλά και να αποκτήσει περισσότερη ανταπόκριση το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε την κοινωνική σας εμβέλεια και το περιεχόμενο που παρέχετε στους οπαδούς σας σε μια εντελώς διαφορετική πλατφόρμα.

 

Μπορώ να δημοσιεύσω από το WordPress στο Instagram;

Ναι μπορείτε. Ίσως σκέφτεστε ότι πρόκειται για μια περίεργη κίνηση επειδή το WordPress είναι μια πλατφόρμα blogging και το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που μοιράζεται φωτογραφίες.

Αυτό ανήκει ατο παρελθόν. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν όλο και μεγαλύτερο  περιεχόμενο στο Instagram. Έχει μετατραπεί σε μια πραγματική πλατφόρμα microblogging εκτός από το ότι ξεκίνησε ως κοινωνικό δίκτυο.

Όταν δημιουργήθηκε το API Instagram για να επιτραπεί σε εξωτερικές υπηρεσίες να δημοσιεύσουν σε λογαριασμούς χρηστών, τα πράγματα άλλαξαν πραγματικά.

Και δεδομένου ότι δημιουργείτε ήδη περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας, μπορείτε εύκολα να το δημοσιεύετε ταυτόχρονα και στο Instagram.

Το καλύτερο είναι ότι δεν είναι δύσκολο να το κάνετε. Χρειάζεστε μόνο ένα καλό plugin. Γνωρίζουμε κάποια από αυτά. Πώς χρησιμοποιούνται;

 

WP Instagram

Ένα απο αυτά είναι το WP Instagram που συνδυάζει δύο πράγματα που θα θελήσετε να κάνετε: Να δημοσιεύσετε από το WordPress στο Instagram και να εμφανίσετε τη ροή Instagram στην ιστοσελίδα σας WordPress.

 

Από το WordPress στο Instagram - Δημοσιεύστε αυτόματα

 

Το WP Instagram βρίσκεται στο repo, ώστε να μπορείτε να το βρείτε μέσα στο Dashboard, ή να το κατεβάσετε. Εγκαταστήστε, ενεργοποιήστε, απολαύστε .

Θα δείτε ένα νέο στοιχείο WP Instagram στην πλαϊνή γραμμή διαχείρισης. Κάντε κλικ σε αυτό και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασή σας του Instagram. Μόλις πατήσετε αποθήκευση, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

 

Από το WordPress στο Instagram - Δημοσιεύστε αυτόματα

 

Πιθανότατα δεν θα έχετε προβλήματα με τις Απαιτούμενες Επεκτάσεις Server για το plugin, αλλά αν εμφανιστεί κάτι και λέει ότι δεν το έχετε, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Hosting. Εκεί θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε.

Τώρα που έχετε συνδεθεί, ήρθε η ώρα να καθορίσετε της ρυθμίσεις του Plugin!

 

Ρυθμίσεις WP Instagram

Σε αντίθεση με πολλές ρυθμίσεις plugin, δεν πρόκειται να απαιτεί πολλές αλλαγές, κλικαρίσματα και μεταβάσεις για να κάνετε αυτό το plugin για να λειτουργήσει σωστά.

Το plugin σας δίνει τρία τμήματα για τον καθορισμό των Γενικών ρυθμίσεων βάση ερωταπαντήσεων.

Στην περιοχή Γενικές ρυθμίσεις , βασικά πρέπει απλώς να αποφασίσετε εάν θέλετε να δημοσιεύσετε αυτόματα στο Instagram κάθε φορά που δημοσιεύετε οτιδήποτε.

Εάν αυτό είναι ενεργοποιημένο, οι νέες αναρτήσεις θα προωθηθούντε στο Instagram.

 

Από το WordPress στο Instagram - Δημοσιεύστε αυτόματα

 

Επίσης, θα θέλετε να ελέγξετε το πλαίσιο για να χρησιμοποιήσετε τις ετικέτες αναρτήσεων στο Instagram, καθώς θα δημοσιεύονται ως hashtags.

Κάπως έτσι δημιουργείται το περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε παρακάτω εάν θέλετε να ενημερώνονται μόνο συγκεκριμένοι τύποι.

Ίσως δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο τύπο θέσης για να είναι συγκεκριμένος ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεστε στο Instagram.

Και πάλι, σημειώστε ότι η σελίδα ρυθμίσεων λέει ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε 2200 λέξεις στο Instagram, είναι κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Οι υπότιτλοι Instagram, συμπεριλαμβανομένων των hashtags, μπορούν να είναι έως 2200 χαρακτήρες . Έτσι κρατήστε καλά αυτό στο μυαλό σας όταν συμπεριλαμβάνετε τα hashtags και τα post links.

 

Οι επιλογές Δημοσίευσης

Μέσα στη πλευρική δεξιά μπάρα με τις επιλόγές δημοσίευσης ‘η επεξεργασίας, Προσθήκη / Επεξεργασία Post , μετά από τον μετασχηματισμό σας Δημοσίευση έχει τώρα και μια ρύθμιση WP Instagram.

Ακόμα κι αν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή αυτόματης δημοσίευσης κάθε νέας ανάρτησης στο Instagram, μπορείτε να το αναιρέσετε αυτό σε μια βάση post-by-post εδώ.

Επιπλέον, θα έχετε την επιλογή να γράψετε μια ξεχωριστή λεζάντα ανάρτησης Instagram στην περιοχή κειμένου. Εάν δεν το επιλέξετε, οι πρώτοι 2200 χαρακτήρες του περιεχομένου σας θα κοινοποιηθούν αυτόματα.

Όσο για την εικόνα, είναι η χαρακτηρισμένη εικόνα της δημοσίευσης. Δεδομένου ότι πιθανότατα χρησιμοποιείτε μία, είναι ένα βήμα που θα κάνατε ούτως ή άλλως.

 

Από το WordPress στο Instagram - Δημοσιεύστε αυτόματα

 

Αυτό ήταν! Όταν δημοσιεύετε την ανάρτησή σας, ενεργοποιήτε ένα στο Instagram και οι Followers σας θα βρούν νέο περιεχόμενο που ποτέ δεν είχαν ξαναδεί. Με πολύ λίγο κόπο πετύχατε τον σκοπό σας.

 

Μια ματιά στο Post Instagram

Από το WordPress στο Instagram - Δημοσιεύστε αυτόματα

 

  1. Ο τίτλος της ανάρτησής σας. Αυτό θα είναι το μέρος της ανάρτησής σας που εμφανίζεται στον τίτλο της δημοσίευσης. Η λεζάντα έχει μήκος περίπου εκατό χαρακτήρες.
  2. Οποιεσδήποτε ετικέτες που χρησιμοποιείτε στην ανάρτηση θα εμφανιστούν εδώ, με δυνατότητα κλικ.
  3. Το σώμα. Ενώ η λεζάντα για μια δημοσίευση Instagram είναι 2200 χαρακτήρες, αυτά τα 2200 δεν θα είναι εξ ολοκλήρου το περιεχόμενο. Ο τίτλος, οι ετικέτες και ο σύνδεσμος θα πάρουν μέρος από αυτούς. Τα υπόλοιπα θα είναι περικομμένα.
  4. Ο σύνδεσμος για την ίδια τη θέση. Δεν θα μπορεί να γίνει κλικ, αλλά θα υπάρχει εκεί για να αντιγράψουν / επικολλήσουν. Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία του Instagram. Οι χρήστες του Instagram το γνωρίζουν.

Ένα ακόμα πράγμα: Το γραφικό στοιχείο

Από το WordPress στο Instagram - Δημοσιεύστε αυτόματα

 

Μην ξεχάσετε επίσης το γραφικό στοιχείο του Instagram. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να εμφανίσουν τη ροή Instagram στην ιστοσελίδα WordPress. 

Τώρα έχετε ένα γραφικό στοιχείο κάτω από το Appearance – Widgets που ονομάζεται WP Instagram Post Widget . 

Μεταφέρετέ το σε οποιαδήποτε περιοχή widgetized στον ιστότοπό σας και θα εμφανίσει μια ροή εικόνων με δυνατότητα κλικ από οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram έχετε ορίσει.

 

Από το WordPress στο Instagram - Δημοσιεύστε αυτόματα

 

Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, ώστε να μπορείτε να επισημάνετε όλους τους φίλους ή άλλους λογαριασμούς που θέλετε. Όταν κάνετε κλικ, η εικόνα θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα του Instagram για τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Συνοψίζοντας

Είτε θέλετε να κάνετε δημοσίευση από το WordPress στο Instagram είτε απλά να εμφανίσετε τη ροή από το προφίλ σας (ή κάποιον άλλο) στην ιστοσελίδα σας, το πρόσθετο WP Instagram θα το κάνει για εσάς.

Φροντίζει τα πάντα το ενημερωμένο API Instagram που επιτρέπει την εξωτερική δημοσίευση, οπότε ίσως να μην γνωρίζατε ότι αυτό ήταν δυνατό επειδή είχε αποκλειστεί για τους χρήστες πολύ καιρό.

Τώρα όμως, μπορούμε να μοιραζόμαστε περιεχόμενο σε πλατφόρμες εύκολα και ελεύθερα. Απλά γράψτε μια ανάρτηση, ορίστε μια χαρακτηρισμένη εικόνα και αυτή θα δημοσιευτεί σε ένα λογαριασμό Insta (nt).

 

Ζητήστε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα ή το E-shop σας