Ιστοσελίδες

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες σε απλά βήματα

 

  1. 1Για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας το πρώτο που κάνουμε, είναι να σας πάρουμε μια μικρή συνέντευξη, για να κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας, όσον αφορά την διαδικτυακή προβολή της.
  2. 2Στην συνέχεια μελετάμε τον ανταγωνισμό, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των ανταγωνιστών σας, για να καταφέρουμε να φέρουμε την ιστοσελίδα σας στην καλύτερη το δυνατό θέση απέναντί τους.
  3. 3Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά την ονομασία (Domain Name ) της ιστοσελίδας σας, η οποία θα παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάταξή της, στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και σχετικό άρθρο.
  4. 4Σαν κεντρική ιδέα της αρχιτεκτονικής της ιστοσελίδας σας, είναι να φτιάξουμε την Κεντρική σελίδα να δουλεύει σαν Landing Page. Το στήσιμο της πρέπει να μοιάζει σαν ένα σύγχρονο αεροδρόμιο, που μόλις προσγειωθείτε θέλετε με εύκολο τρόπο, να δείτε από που θα πάρετε τις αποσκευές σας, να καλέσετε Taxi κ.τ.λ. Η Κεντρική σελίδα λοιπόν πρέπει με έξυπνο τρόπο, να δείχνει όλα τα ενδιαφέροντα σημεία της, περιληπτικά και με άμεσα Links. Οι μετρήσεις λένε, ότι ο μέσος χρόνος παραμονής σε κάποιον χρήστη που κάνει αναζήτηση, είναι περίπου 3-5 δευτερόλεπτα. Σε αυτόν τον χρόνο θα πρέπει να τον έχουμε κερδίσει.
  5. 5Δίνουμε μεγάλη έμφαση στον χρόνο ανταπόκρισης της ιστοσελίδας, δηλαδή τον χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες S.E.O, όπου η Google βαθμολογεί περισσότερο τις ιστοσελίδες που φορτώνουν κάτω από τα 4 δευτερόλεπτα.
  6. 6Η επιλογή κατάλληλων λέξεων κλειδιών Keywords, είναι ένας σημαντικός και καθοριστικός παράγοντας, για το μέλλον της ιστοσελίδας σας στις θέσεις κατάταξης. Διαθέτουμε γνώσεις και ειδικά εργαλεία, για να ανακαλύψουμε τις λέξεις ή φράσεις κλειδιά που θα μας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  7. 7Μοναδικό κείμενο, είναι αυτό που λατρεύουν οι μηχανές αναζήτησης και που προσπαθούμε να δίνουμε στις ιστοσελίδες. Πολλές φορές όταν ζητάμε από κάποιους Πελάτες κείμενα, μας υποδεικνύουν να πάρουμε κείμενο από μια άλλη ιστοσελίδα. ΛΑΘΟΣ! Πέρα από το Ηθικό σκέλος της υπόθεσης, ο αλγόριθμος της Google καταλαβαίνει τα διπλότυπα κείμενα, ακόμη και με μικρές αλλαγές και ενδέχεται να σας τιμωρήσει για αυτό, φέρνοντας την ιστοσελίδα σας σε χειρότερη θέση. Μαζί λοιπόν φτιάχνουμε μοναδικό, σωστά συνταγμένο με τη μέθοδο A.I.D.A κείμενο, πάνω από 300 λέξεις.
  8. 8Τα χρώματα, οι γραμματοσειρές, οι επεμβάσεις Photoshop για δικές μας φωτογραφίες, είναι τα εργαλεία που δίνουν ζωντάνια στην ιστοσελίδα και αφήνουν εντυπωσιασμένους τους επισκέπτες. Αυτό το γνωρίζουμε καλά και προσπαθούμε να το εφαρμόζουμε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  9. 9Τέλος φροντίζουμε για την καταχώρηση της ιστοσελίδας στις περισσότερες μηχανές αναζήτησης, επαγγελματικούς οδηγούς, forums, Blogs και οπωσδήποτε στα Social Media.

Ιστοσελίδες επαγγελματικές

Ιστοσελίδες επαγγελματικές, προσωπικές, eshop, για μεταφορά της επιχείρισης σας στο Internet, ηλεκτρονικά καταστήματα Eshop για να αυξήσετε τα έσοδα της επιχείρησης σας.

Συζητάμε μαζί τις ανάγκες σας και κατασκευάζουμε για εσάς την ιστοσελίδα που θα σας ανοίξει τον δρόμο για την πετυχημένη προβολή σας στο διαδίκτυο, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

 

 

Ιστοσελίδες
Ιστοσελίδες

Ιστοσελίδες τι να επιλέξω

Θα έχετε ακούσει όρους οι οποίοι συχνά μπερδεύουν αυτούς που για πρώτη φορά εμπλέκονται με την κατασκευή της ιστοσελίδας,  όπως Domain Name, Hostingστατική ιστοσελίδα,  δυναμική ιστοσελίδα, E-shop, S.E.O.

Πατώντας στα παραπάνω Link μπορείτε να διαβάσετε για τους όρους που αφορούν την κατασκευή ιστοσελίδας, να αποσαφηνίσετε αυτές τις έννοιες που δεν είναι κατανοητές και να αποφασίσετε την μορφή που θα έχει η ιστοσελίδα που θέλετε να κατασκευάσετε.

 

Iστοσελίδες WordPress για να έχετε

%

Δυναμική διαχείριση

%

Website Responsive

%

Δωρεάν πρόσθετα

%

Δωρεάν Εικαστικά θέματα

Η υποστήριξη Modile ιστοσελίδας αυξάνει τα κέρδη κατά 50%

Mobile ιστοσελίδα

Χαρακτηρίζεται η ιστοσελίδα που έχει την δυνατότητα να προσαρμόζει την προβολή της ανάλογα με την Mobile συσκευή.

Responsive ιστοσελίδα

Είναι η ιστοσελίδα που διαθέτη διαφορετική προβολή για όλους τους τύπους συσκευών Desctop, Laptop, Netbook, Tablet. Smartphones.
Ιστοσελίδες