Δυναμική ιστοσελίδα

Κατασκευάστε δυναμική ιστοσελίδα για να έχετε πάντα τον έλεγχο

Τι σημαίνει δυναμική ιστοσελίδα

Ο όρος δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζει την ιστοσελίδα που παρέχει περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου. Επιτρέπει με άλλα λόγια να διαχειριστείτε όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας όποτε και όπως εσείς θέλετε.

Δίνει την δυνατότητα να αλλάζουν τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας, να εμπλουτίζονται με νέα κείμενα φωτογραφίες ή λειτουργίες, είναι 100% αναβαθμίσιμες, παρέχουν πρόσθετα Modules που μπορεί ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας να ενσωματώσει απλές ή περίπλοκες λειτουργίες.

Ξεκινώντας την κατασκευή της ιστοσελίδας σας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε στατική ιστοσελίδα ή δυναμική ιστοσελίδα.

Στην πρώτη περίπτωση της στατικής ιστοσελίδας το κόστος είναι μικρότερο όπως και ο χρόνος κατασκευής.

Στην περίπτωση της δυναμικής ιστοσελίδας θα έχετε μεγαλύτερο κόστος και περισσότερο χρόνο κατασκευής.

Στην πορεία της ιστοσελίδας όμως θα διαπιστώσετε ότι μια στατική ιστοσελίδα σε βάθος χρόνου έχει μεγαλύτερο κόστος συντήρησης από μια δυναμική ιστοσελίδα. Αυτό συμβαίνει γιατί σε μια στατική ιστοσελίδα οι οποιεσδήποτε αλλαγές πραγματοποιούνται από τον προγραμματιστή και έχουν κόστος εργασίας.

Επί σεις όταν θελήσετε να αναβαθμίσετε την ιστοσελίδα σας πάλι θα πρέπει να γίνει από τον προγραμματιστή, διαμορφώνοντας και πάλι ένα κόστος εργασίας.

Το κυριότερο έρχεται μέσα από τις ανάγκες της εξέλιξης της αγοράς και του ανταγωνισμού, όπου θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε νέες λειτουργίες διαδραστικότητας με τους επισκέπτες σας, τις οποίες δεν μπορεί να υποστηρίξει μια στατική ιστοσελίδα.

Συμπερασματικά η καλύτερη και οικονομικότερη λύση  είναι να κατασκευάσετε από την αρχή μια δυναμική ιστοσελίδα.

Δυναμική ιστοσελίδα σε WordPress

Η Websitepro έχει επιλέξει και προτείνει  την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας σε πλατφόρμα WordPress ή οποία ξεχωρίζει για το εύκολο Friendly περιβάλλον διαχείρισης, την μοναδική αρχιτεκτονική Blog και βεβαίως την άψογη υποδομή S.E.O για να φέρετε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις κατάταξις της Google.

Δυναμική ιστοσελίδα

Web Design

Μια δυναμική ιστοσελίδα σας παρέχει μεγάλες δυνατότητες σχεδίασης με εύκολο τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από διάφορα Templates και Layouts που παρέχονται στις δυναμικές ιστοσελίδες.

Δυναμική ιστοσελίδα

Blog

Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας Blog όπου θα ενημερώνετε συνεχώς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας με άρθρα σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Δυναμική ιστοσελίδα

S.E.O

Οι πλατφόρμες WordPress ξεχωρίζουν για την άριστη υποδομή S.E.O ή οποία σας επιτρέπει να φέρετε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις για την επιλογή δυναμικής ιστοσελίδας

Πότε χρειάζομαι δυναμική ιστοσελίδα

Χρειάζομαι δυναμική ιστοσελίδα, αν θέλω να ανανεώνω και να εμπλουτίζω συχνά τα δεδομένα της ιστοσελίδας, μόνος μου χωρίς κόστος.

Τι δυνατότητες έχω στην δυναμική ιστοσελίδα που δεν έχω στην στατική.

Στην δυναμική ιστοσελίδα έχω δυνατότητα να προσθέσω επιπλέον λειτουργίες με διάφορα Free Modules (Δωρεάν πρόσθετα).

Μπορώ να αλλάζω συχνά Theme (εικαστικό θέμα)  και να αναβαθμίζεται η εμφάνιση της ιστοσελίδας μου.

Μπορώ να παίρνω Backup εύκολα όποτε εγώ θελήσω.

Γλυτώνω κόστος εργασίας προγραμματιστή για αλλαγές που θέλω να πραγματοποιήσω.

Τι γίνετε αν θέλω στην ιστοσελίδα μου να προσθέσω E-shop

Η δυναμική ιστοσελίδα και ειδικά η WordPress ιστοσελίδα που προτείνει η Websitepro έχει την δυνατότητα να ενσωματώσει ηλεκτρονικό κατάστημα, με την εγκατάσταση του Module Woocommerce.

Γιατί να επιλέξω WordPress;

Το 75% των ιστοσελίδων που έρχονται πρώτες στην κατάταξη αναζητήσεων της Google  είναι ιστοσελίδες βασισμένες στην πλατφόρμα δυναμικής ιστοσελίδας WordPress.

Η πλατφόρμα WordPress διαθέτει την τελειότερη αρχιτεκτονική για Blog και S.E.O.

Θεωρείτε από τις πλατφόρμες με το ποιο φιλικό περιβάλλον χρήστη.

Wordpress Site

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας σε πλατφόρμα WordPress για να βγείτε πρώτοι στις αναζητήσεις της Google. Καλέστε μα ς να σας ενημερώσουμε σχετικά.