Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Δώστε στην ιστοσελίδα σας νέα όψη

Ζητήστε Προσφορά

αναβάθμιση ιστοσελίδας

Αναβάθμιση ιστοσελίδας

Μια ιστοσελίδα που έχει μείνει στάσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή δεν έχει επισκέπτες, είναι μια ιστοσελίδα που χρειάζεται αναβάθμιση. Ο σκοπός της ιστοσελίδας είναι να προσελκύει συνεχώς επισκέπτες και ειδικά νέους επισκέπτες. Θα πρέπει να προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις του κοινού.

Η Google από την μεριά της,  προσπαθεί συνεχώς να εξελίξει τον αλγόριθμο που βαθμολογεί τις ιστοσελίδες, τις προβιβάζει ή τις υποβιβάζει, με κύριο γνώμονα το πόσο ενδιαφέρουσες είναι για τους χρήστες που πραγματοποιούν αναζητήσεις.

Για να το πετύχει αυτό, θεωρεί ότι για να ανεβάσει μια ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις,  θα πρέπει να έχει μοναδικό και χρήσιμο περιεχόμενο, να ανοίγει γρήγορα ( Page Speed), να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές ( Responsive), να μην περιέχει λάθη στον κώδικα της, να πληρεί τις προδιαγραφές εμφάνισης στην προεπισκόπιση των αναζητήσεων ( meta titles – meta descriptions) και να έχει ισχυρούς συνδέσμους Backlinks.

Βέβαια ζητάει και άλλα πολλά ο αλγόριθμος της Google, αλλά αυτά είναι τα βασικότερα. Το ερώτημα είναι λοιπόν αν η ιστοσελίδα μας περιέχει τα παραπάνω χρακτηριστικά. Αν όχι τότε χρειαζόμαστε αναβάθμιση ιστοσελίδας.

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

αναβάθμιση ιστοσελίδας

 

Πως θα καταλάβετε αν η θέλετε αναβάθμιση ιστοσελίδας

 • Η ιστοσελίδα σας φτιάχτηκε πριν από χρόνια και είναι παλιά;
 • Έχετε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες και δεν είναι ενημερωμένη η ιστοσελίδα σας;
 • Θέλετε νέες λειτουργίες στην ιστοσελίδα σας που δεν υπάρχουν;
 • Η ιστοσελίδα σας είναι ένα χάος και δεν έχει πια επισκέπτες;

Αν κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις μοιάζει με την δική σας, τότε δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας.

Οι ιστοσελίδες στο internet όπως και μια επιχείρηση στον πραγματικό κόσμο χρειάζονται ανανέωση – αναβάθμιση.

Μια ιστοσελίδα μπορεί πριν μερικά χρόνια να έδειχνε σύγχρονη και να εξυπηρετούσε κάποιες λειτουργίες.

Μετά από μερικά χρόνια αν την αφήσετε θα μοιάζει παλιά και ο ανταγωνισμός θα έχει λειτουργίες που εσείς δεν έχετε.

Αυτές οι ιστοσελίδας χάνουν διαρκώς επισκέπτες και υποβαθμίζετε ο ρόλος τους.

Αν η ιστοσελίδα μας είναι ο καθρέπτης της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο, τότε σαφέστατα πρέπει να φροντίζουμε για την εικόνα της και γενικότερα για αυτό που εκπέμπει στους επισκέπτες.

αναβάθμιση ιστοσελίδων

Σημεία αναβάθμισης ιστοσελίδας

website anavathmisi

 

Στην αναβάθμιση ιστοσελίδας δίνουμε προσοχή σε κάποιους παράγοντες οι οποίοι θα εξασφαλίσουν την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας για όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι η αναβάθμιση ιστοσελίδας, θα πρέπει να στοχεύσει σε συγκεκριμένα σημεία κλειδιά, τα οποία θα καθορίσουν την νέα όψη και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.

 

Σημεία επέμβασης στην αναβάθμιση ιστοσελίδας

 • Σωστή κατανομή περιεχομένων σε ένα ευέλικτο για τον επισκέπτη Menu.
 • Ένας κεντρικός όμορφος Slider (αυτόματη εναλλαγή από banner με φώτο, κείμενο, και σύνδεσμο για άμεση μεταφορά)
 • Μικρές περιλήψεις με φωτογραφία και περίληψη, βασικών ενοτήτων που μπορεί να ενδιαφέρουν τον επισκέπτη, ώστε να κατευθυνθεί άμεσα.
 • Μελέτη για εύκολη μεταφορά στις ενότητες που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη και άμεση επιστροφή, με ένα ίχνος διαδρομής (Breadcrumb – ψίχουλα)
 • Υποδομή S.E.O για καλύτερη ευρετηρίαση από τις μηχανές αναζήτησης πάνω σε λέξεις κλειδιά που θα επιλεγούν.
 • Λειτουργία Blog για δημοσίευση άρθρων σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές και νέα της ιστοσελίδας, τα οποία θα μπορούν να κοινοποιηθούν σε Social Media.
 • Εργαλεία αυτόματης κοινοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Λειτουργία Newsletter για εγγραφή επισκεπτών στα ενημερωτικά δελτία της ιστοσελίδας και ομαδική αποστολή ενημερωτικών δελτίων.
 • Βελτίωση κώδικα για την γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας σε χρόνο κάτω από 4 δευτερόλεπτα.
 • Δημιουργία συμβατότητας με όλες τις συσκευές Desctop Pc, Notebbok, Tablet, Smartphone.

Ερωτήσεις για την αναβάθμιση ιστοσελίδας

Αναβαθμίζονται όλες οι ιστοσελίδες;
Μπορούν όλες οι ιστοσελίδες να αναβαθμιστούν σε μικρό ή μεγάλο επίπεδο. Αυτό σημαίνει προσθήκες αναβάθμισης ή και μετατροπή όλης της ιστοσελίδας σε νέα βάση.
Θα χάσω τα δεδομένα μου με την αναβάθμιση;
Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν δεδομένα εφόσον έχετε πάρει Backup ή μας υποδείξετε αρχεία σας για να το κάνουμε εμείς για εσάς.
Πως θα επιλέξω τι αναβάθμιση να κάνω
Η αναβάθμιση μπορεί να μετατρέψει μια ιστοσελίδα από στατική σε δυναμική, ή από δυναμική σε Eshop. Στην Websitepro μελετάμε τις ανάγκες τις επιχείρησης σας και σας προτείνουμε την ποιο συμφέρουσα και άρτια λειτουργικά,  λύση για εσάς.
Μπορείτε να αξιολογήσετε την σελίδα μου;
Μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή δωρεάν να αξιολογήσουμε την ιστοσελίδα σας και να σας υποβάλουμε την δική μας πρόταση αναβάθμισης. Στείλτε μήνυμα εδώ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This