Πολιτική Απορρήτου

Το Websitepro δεσμεύεται να διασφαλίζει το απόρρητό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο   info@websitepro.gr   αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων   και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή / και τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Πίνακας Περιεχομένων

  1. Ορισμοί που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική
  2. Δεδομένα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αρχές εμείς ακολουθηστε
  3. Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
  4. Τι προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνουμε για σας
  5. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
  6. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
  7. Πως εμείς ασφαλής τα δικα σου δεδομένα
  8. Πληροφορίες για μπισκότα
  9. Επικοινωνία πληροφορίες

Ορισμοί

Προσωπικά δεδομένακάθε πληροφορία σχετικά με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο.
Επεξεργασία:  οποιαδήποτε ενέργεια ή σύνολο εργασιών που εκτελούνται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων.
Υποκείμενο δεδομένων:  ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Παιδί: φυσικό πρόσωπο κάτω των 16 ετών.
Εμεις ΕΜΑΣ   (κεφαλαιοποιημένο ή μη)   – Websitepro

Αρχές Προστασίας Δεδομένων

Υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

  • Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Πάντα θεωρούμε τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήματος.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα προσωπικά δεδομένα.
  • Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο το ελάχιστο ποσό Προσωπικών Δεδομένων που απαιτείται για οποιονδήποτε σκοπό.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται με χρονική περίοδο . Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

Δικαιώματα Προσωπικού Δεδομένων

Το Υποκείμενο Δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα ενημέρωσης   – που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε κατά πόσο τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. ποια δεδομένα συλλέγονται, από πού και για ποιον και από ποιον επεξεργάζεται.
  2. Δικαίωμα πρόσβασης   – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από / για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
  3. Δικαίωμα διόρθωσης   – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων που είναι ανακριβής ή ελλιπής.
  4. Δικαίωμα διαγραφής – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.
  5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – έννοια   όπου ισχύουν ορισμένοι όροι, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  6. Δικαίωμα κατά της επεξεργασίας   – σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση άμεσου μάρκετινγκ.
  7. Δικαίωμα κατά της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας   – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ. και να μην υπόκεινται σε απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκείτε όταν προκύπτει αποτέλεσμα του προφίλ που παράγει νομικά αποτελέσματα που επηρεάζουν ή επηρεάζουν σημαντικά εσάς.
  8. Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων   – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή εάν είναι εφικτή, ως άμεση μεταφορά από έναν Επεξεργαστή σε άλλο.
  9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας   – σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημά σας βάσει των Δικαιωμάτων Πρόσβασης, θα σας δώσουμε ένα λόγο για το λόγο. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίοχειρίστηκε το αίτημά σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
  10. Δικαίωμα για τη βοήθεια του   εποπτική αρχή   – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για τη βοήθεια μιας εποπτικής αρχής και το δικαίωμα για άλλα ένδικα μέσα, όπως η αξίωση αποζημίωσης.
  11. Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης   – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε συγκατάθεση για την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Δεδομένα που συγκεντρώνουμε

Πληροφορίες που μας δώσατε
Αυτό μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση κατοικίας κλπ. – κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση μιας υπηρεσίας ή για την ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών σας μαζί μας. Σώζουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από τα cookies και άλλα εργαλεία συνεδρίας . Για παράδειγμα, τα στοιχεία του καλαθιού αγορών σας, η διεύθυνση IP, το ιστορικό αγορών σας (αν υπάρχει) κλπ. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή εξετάζετε τα περιεχόμενα του ιστοτόπου μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγράφονται.

Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας
Συλλέγουμε πληροφορίες από αξιόπιστους συνεργάτες μας με την επιβεβαίωση ότι έχουν νόμιμους λόγους, να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Αυτές είναι είτε οι πληροφορίες που τους έχετε παράσχει απευθείας είτε έχουν συγκεντρωθεί για εσάς για άλλους νομικούς λόγους. Δείτε τη λίστα των συνεργατών μας εδώ .

Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες

Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να :

  • Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την εγγραφή του λογαριασμού σας. 
  • Παρέχοντάς σας άλλες υπηρεσίες που έχετε ζητήσει. 
  • Παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνώντας μαζί σας σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες, επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας και για να σας ειδοποιούν για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
  • Ενισχύουμε την δική σας εμπειρία πελάτη.
  • Να εκπληρώσουμε μια υποχρέωση βάσει νόμου ή σύμβασης.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νόμιμους λόγους με τη συγκατάθεσή σας.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • για την αναγνώριση σας.
  • για να σας παρέχουμε κάποια από τις υπηρεσίες μας.
  • να επικοινωνούμε μαζί σας είτε για πωλήσεις είτε για τιμολόγηση.
  • για να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας αιτήματα τεχνικής υποστήριξης
  • για να λαμβάνετε email ενημερωτικού περιεχομένου σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • για να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές..
  • για τη διαχείριση και την ανάλυση της πελατειακής μας βάσης (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορία), προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται / παρέχονται.
  • για να διεξάγονται ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών.

Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε υπηρεσίες που είναι παρόμοιες ή ίδιες με το ιστορικό των  αγορών σας, ή την συμπεριφορά περιήγησης ως νόμιμο συμφέρον μας.

Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • για να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και προσφορές.
  • για να απαντάμε σε αιτήματα τεχνικής υποστήριξης.
  • για να σας στέλνουμε ανακοινώσει ή προειδοποιήσεις.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και / ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο. 

Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα. 

Διατηρούμε τα στοιχεία χρέωσής σας και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για εσάς, για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα. 

Εξασφαλίζουμε ότι :

  • η σχέση μεταξύ σκοπών, πλαισίου και φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία.
  • η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας.
  • διατηρούμε διασφάλιση ώς πρός την Επεξεργασία.

Θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς.

Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ξένους. Προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, παρέχονται σε μερικές περιπτώσεις στους αξιόπιστους συνεργάτες μας, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η παροχή υπηρεσιών προς εσάς είτε να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας.

    Εργαζόμαστε μόνο με συνεργάτες επεξεργασίας που είναι σε θέση να διασφαλίσουν επαρκές επίπεδο προστασίας στα προσωπικά σας δεδομένα. Ανακοινώνουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους ή δημόσιους υπαλλήλους όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους εάν έχετε συναινέσει σε αυτά ή αν υπάρχουν άλλοι νομικοί λόγοι για αυτό.

    Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας

    Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή.   

    Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και τη μεταφορά δεδομένων (όπως το HTTPS). 

    Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ψευδώνυμα όπου θεωρείται αναγκαίο. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις. 

    Έχουμε εγκατεστημένο ισχυρό Firewall σε επίπεδο Server καθώς και σε επίπεδο πλατφόρμας.

    Παρόλο που προσπαθούμε όσο μπορούμε , δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για παραβιάσεις δεδομένων. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ευλόγως για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε τυχόν παραβιάσεις.

    Αν έχετε λογαριασμό σε εμάς, σημειώστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας μυστικό.

    Παιδιά

    Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε ή να συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε τα παιδιά στις υπηρεσίες μας.

    Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

    Χρησιμοποιούμε cookies και / ή παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών , να διαχειριστούμε τον ιστότοπο, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

    Ένα cookie είναι ένα μικροσκοπικό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Τα cookies αποθηκεύουν τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους ιστότοπους να δουλέψουν. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση μόνο στα cookies που δημιουργούνται από τον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookies σας σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Η επιλογή να απενεργοποιήσετε τα cookies μπορεί να εμποδίσει τη χρήση ορισμένων λειτουργιών.

    Χρησιμοποιούμε cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:

    • Απαραίτητα cookies : Αυτά τα cookies που απαιτούνται για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας, όπως η σύνδεση σε αυτά με μπισκότα τα οποία δεν συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες .
    • Cookies λειτουργικότητας: Αυτά τα cookies παρέχουν λειτουργικότητα που κάνει τη χρήση της υπηρεσίας μας πιο βολική και κάνει δυνατή την παροχή πιο εξατομικευμένων δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, μπορεί να θυμούνται το όνομά σας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε φόρμες σχολίων, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες την επόμενη φορά που σχολιάζετε.
    • Τα cookie του Analytics: αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της χρήσης και των επιδόσεων του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας.
    • Διαφημιστικά cookies : Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν τον πόσες φορές βλέπετε μια διαφήμιση. Τοποθετούνται συνήθως στην ιστοσελίδα μέσω διαφημιστικών δικτύων με την άδεια του διαχειριστή του ιστοτόπου. Αυτά τα cookies θυμούνται ότι έχετε επισκεφθεί έναν ιστότοπο και οι πληροφορίες αυτές μοιράζονται με άλλους οργανισμούς , όπως διαφημιστές. Συχνά τα cookies στόχευσης ή διαφήμισης θα συνδέονται με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που παρέχεται από τον άλλο οργανισμό .

    Μπορείτε να καταργήσετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε ορισμένα cookies τρίτου μέρους χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα βελτίωσης της ιδιωτικής ζωής, όπως   optout.aboutads.info   ή   youronlinechoices.com. 

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε   allaboutcookies.org .

    Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Η Google έχει τη δική της Πολιτική Απορρήτου την οποία μπορείτε να την ελέγξετε   εδώ . 

    Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφθείτε τη σελίδα   Σελίδα εξαίρεσης του Google Analytics .

    Στοιχεία επικοινωνίας

    Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων
    Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας, τα δικαιώματά σας σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα σας ή αυτής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επικοινωνήστε με την προστασία των δεδομένων μας Officer Toumanidis Lefteris στο  info@websitepro.gr

    Εποπτική αρχή
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:   contact@dpa.gr
    Τηλέφωνο: +30 210 6475 600

    Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

    Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.
    Τελευταία τροποποίηση που έγινε ήταν στις 26/05/2018.

    error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο!!

    Pin It on Pinterest

    Shares
    Share This

    Συνεχίζοντας τη χρήση του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση cookie. Περισσότερα

    Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, για να βοηθήσει την πρόσβαση και την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον κεντρικό server της ιστοσελίδας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του χρήστη. Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser, π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer κτλ) και περιέχουν ανώνυμες πληροφορίες οι οποίες αφορούν τα site που επισκέπτεται ο χρήστης. Γενικότερα τα cookies επιτελούν πολλές λειτουργίες, όπως το να διευκολύνουν την περιήγησή σας από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη, να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας και γενικά να βελτιώνουν την εμπειρία της περιήγησης στην ιστοσελίδα. Ο κάθε χρήστης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον οδηγό πλοήγησις του στο διαδίκτυο (web browser) όσον αφορά τα cookies και την αποδοχή τους. Μπορείτε να επιλέξετε, αναλόγως με τον browser, ανάμεσα στο να αποδέχεστε αυτόματα όλα τα cookies (συνήθως αυτό τίθεται ως προεπιλογή), στο να υπάρχει προειδοποίηση πως χρησιμοποιούνται cookies σε ορισμένες περιπτώσεις και στο να μην επιτρέπετε γενικώς την χρήση cookies. Εάν επιλέξετε να μην επιτρέψετε την αυτόματη χρήση cookies υπάρχει το ενδεχόμενο να μη δύνασθε να έχετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Websitepro καθώς και των άλλων ιστοσελίδων που επισκέπτεστε. Προσοχή: Η πολιτική μας για τα cookies μεταρρυθμίζεται προκειμένου να είναι συμβατή τόσο με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων όσο και τον Κανονισμό ePrivacy (δεν έχει ακόμα εκδοθεί).

    Close