Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων

Wordepress – Woocommerce Support

Μετά από πολυετή πείρα στην κατασκευή ιστοσελίδων με Custom Code, και στην συνέχεια σε πλατφόρμες CMS όπως OsCommerce, Joomla, Drupal, Woocommerce, καταλήξαμε στην πλατφόρμα WordPress ως την ιδανικότερη πλατφόρμα CMS, που μπορεί να υποστηρίξει με επιτυχία θέματα Frendly CMS, Blog Functions, SEO. Ειδικευόμαστε στην πλατφόρμα WordPress + Woocommerce και καθημερινά εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας, με συνεχείς δοκιμές, έρευνες και ανάπτυξη δικού μας κώδικα για την παραμετροποίηση εξειδικευμένων λειτουργιών. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε πελάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποια εγκατάσταση WordPress που έκαναν οι ίδιοι, ή κάποιος άλλος για αυτούς, χωρίς  στην συνέχεια να μπορεί να την υποστηρίξει. Καλέστε μας να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε πάνω σε WordPress και Wooocmmerce .

Τηλέφωνο WordPress Support Center : 6980 330581

wordpress support

wordpress support
woocommerce support

Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων

Πακέτα τεχνικής υποστήριξης για ιστοσελίδες WordPress – Woocommerce
Τεχνική υποστήριξη

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Παροχή τηλεφωνικής υποστήριξης για επίλυση προβλημάτων σχετικά με την λειτουργία της ιστοσελίδας. Η τηλεφωνική υποστήριξη μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε τομέα σε επίπεδο Domain Name, Hosting, Database, Emails, Eshop, ή προβλήματα χειρισμού.

teamviewer

Team Viewer

Τεχνική υποστήριξη στην ιστοσελίδα σας, με απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω Teamviewer, πρόγραμμα που μπορείτε να το κατεβάσετε Δωρεάν από την σελίδα της εταιρείας Teamviewer Setup , για να λάβετε υποστήριξη από το τεχνικό μας τμήμα.

Τεχνική υποστήριξη

Data Entry Support

Παρέχουμε πακέτο τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδας, σε επίπεδο Data Entry ,για την περίπτωση που εκτός από τεχνική επέμβαση, επιθυμείτε καταχώρηση δεδομένων (περιεχόμενο ιστοσελίδας,  προϊόντα και κατηγορίες Eshop, άρθρα) από εξειδικευμένο προσωπικό.

τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων

Τεχνική υποστήριξη

Η τηλεφωνική υποστήριξη παρέχετε σε πελάτες οι οποίοι είναι κάτοχοι κάποιου από τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης και αφορά υποστήριξη σε θέματα Backup 1 φορά/έτος – Domain Name – Hosting – Emails – Χειρισμού δυναμικής ιστοσελίδας. Η τηλεφωνική υποστήριξη στο πακέτο Bronze δεν περιλαμβάνει προσθήκη ή μετατροπές στον κώδικα της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε προσθήκη ή μετατροπή κοστολογείτε και χρεώνετε με 10% έκπτωση. Επί σεις για θέματα χειρισμού δυναμικής ιστοσελίδας παρέχονται από την τηλεφωνική υποστήριξη Video Tutorials εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Η δυνατότητα επέμβασης με απομακρυσμένη πρόσβαση από την τεχνική υποστήριξη, παρέχετε σε ιδιοκτήτες του πακέτου Silver – Gold.  Χρησιμοποιούμε το ποιο δημοφιλές πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης, Teamviewer το οποίο διασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της τεχνικής υποστήριξης, καθώς και την ασφάλεια προσωπικών σας δεδομένων. Οι τεχνικοί παρεμβαίνουν μόνο με κωδικό που δίνει ο πελάτης, ο οποίος και ανανεώνετε διαρκώς για λόγους ασφαλείας.
Οι αναβαθμίσεις εικαστικών και Modules παρέχονται από την τεχνική υποστήριξη για τους κατόχους του πακέτου Gold, και αφορούν αναβαθμίσεις θεμάτων Templates WordPress, Joomla, εγκατάσταση και παραμετροποίηση Modules, επέμβαση σε χρώματα, Layouts, Fonts. Δεν καλύπτουν αλλαγές και καταχώρηση δεδομένων σε επίπεδο Data Entry. Επί σεις καλύπτουν τεχνική υποστήριξη σε θέματα Eshop, παραμετροποίηση λειτουργιών, προσθήκη Modules (δεν περιλαμβάνεται η αγορά Module ή Plugin).
Τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο Data Entry, για καταχώρηση δεδομένων, φωτογραφιών, ενημέρωση προϊόντων, κατηγοριών σε eshop, εγγραφή άρθρων, προσφορών. Η τεχνική υποστήριξη Data Entry  καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης, κοστολόγησης και υπογραφή συμφωνίας αναλόγως με τον όγκο δεδομένων.
Όλες οι εργασίες τεχνικής υποστήριξης εκτός πακέτου υποστήριξης εκτελούνται με χρέωση 20€ / ώρα.
Τεχνική υποστήριξη πακέτο bronze

Πακέτο Bronze

Το πακέτο τεχνικής υποστήριξης Bronze παρέχει τεχνική υποστήριξη για να παραμένει μια ιστοσελίδα WordPress ενημερωμένη, λειτουργική και ασφαλισμένη με Firewall.

Τεχνική υποστήριξη πακέτο silver

Πακέτο Silver

Το πακέτο τεχνικής υποστήριξης Silver  περιλαμβάνει τεχνική υποστήριξη, αναβαθμίσεις, Firewall,  Backup καθώς και την δυνατότητα δημιουργίας νέων λειτουργιών.

Τεχνική υποστήριξη Πακέτο gold

Πακέτο Gold

Το πακέτο τεχνικής υποστήριξης Gold  περιλαμβάνει όλα τα είδη τεχνικής υποστήριξης, σε όλα τα επίπεδα, με υψηλά στάνταρ ασφάλειας, επιπλέον τεχνική υποστήριξη σε θέματα Eshop και βελτιστοποίηση ταχύτητας της ιστοσελίδας.

  • Τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης αφορούν ιστοσελίδες οι οποίες έχουν ολοκληρώσει την κατασκευή τους.
  • Για λόγους ασφαλείας οι ιστοσελίδες που υποστηρίζουμε πρέπει να βρίσκονται σε Servers της Websitepro. Για το λόγο αυτό παρέχουμε αντικατάσταση πακέτου φιλοξενίας χωρίς να χάσετε χρήματα.
  • Εργασίες που αφορούν την κατασκευή ιστοσελίδας δεν εμπίπτουν στις εργασίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης.

Τεχνική Υποστήριξη WordPress – Πακέτα

Τα πακέτα υποστήριξης για λόγους ασφαλείας, απαιτούν την  ύπαρξη πακέτου φιλοξενίας σε Server της Websitepro. Αν η ιστοσελίδα σας φιλοξενείτε σε διαφορετικό Server, σας παρέχουμε την αντικατάσταση του σε δικό μας Server,  χωρίς να χάσετε τα χρήματα που έχετε δαπανήσει έως τον χρόνο κατά τον οποίο θα γίνει αλλαγή.

τεχνική υποστήριξηΕρωτήσεις για την τεχνική υποστήριξη

Γιατί χρειάζομαι τεχνική υποστήριξη στην ιστοσελίδα μου

Η τεχνική υποστήριξη από πείρα θεωρείτε απαραίτητη για την καλύτερη λειτουργία και την συντήρηση της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα έιναι σύνθεση πολλών εξειδικευμένων λειτουργιών, που απαιτούν τεχνικές γνώσεις για την συντήρησή τους.

Τι μου προσφέρει η τεχνική υποστήριξη

Έχουμε σχεδιάσει πακέτα τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδας, για να καλύψουν όλες τις ανάγκες και για όλους του τύπους ιστοσελίδας. Συνδυάζουν τεχνική υποστήριξη σε Domain Name, Hosting, Emails, Backup, Desing, Photoshop, CSS, Databases, Data Entry, Moduls, plugin, Ehop.

Τι γίνετε αν δεν επιλέξω πακέτο υποστήριξης

Η υποστήριξη προσφέρετε και πάλι με την διαφορά ότι δεν υπάρχει σταθερή χρέωση ανά μήνα ή έτος, αλλά χρέωση ανά ώρα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This